Wal Kilmer rosszul fest, de mégsem halálos beteg

Érdekes pletykák keringenek a hírességről, színésztársai szerint halálos beteg lehet.

2017. 01. 08
Tovább
Komoly botrány robbant ki Wal Kilmer körül, mikor legutóbb Michael Douglas megvádolta, hogy titkolja a halálos betegségét. Állítása szerint színésztársa torokrákkal küzdött. Douglas végül bocsánatot kért Kilmertől ezért a kijelentéséért. Sokkal okosabban nem lettünk így, de az biztos, hogy a színészlegenda elég rossz bőrben van. A képek alapján eléggé lefogyott, ez a fogyás pedig Kilmer arcán is rendesen látszik. Annak ellenére, hogy igyekezett feketeté felvenni, amiben kevésbé látszódik a színész alakja.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

3 friss cikk
 
 
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...