Szőrös hónalja miatt kezdték ki az ismert színésznőt

A brit származású feminista színésznő tüntetőlegesen megvillantotta a hónaljkutyáját is.

2017. 01. 10
Tovább
Az Amerikában tevékenykedő Lola Kirke is részt vett a Golden Globe-on, többen pedig kiakadtak a botrányos megjelenésén. A hölgy nem ruhájával, hanem a látványos hónaljszőrzetével hívta fel magára a figyelmet, amit egy kivágott nagyestélyiben tett láthatóvá. Mi több, még egy videót is posztolt az Instagramra, ahogy fehérneműben táncol. Mellékesen egy kitűzőt is viselt, mellyel Paul Ryan politikus számára küldött üzenetet, ezzel is tiltakozva, hogy csökkentik egy abortuszokkal is foglalkozó szervezet támogatását.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

3 friss cikk
 
 
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...