Palvin Barbi combját kár lenne elmulasztanod

Most már nem kétséges, hogy jót tett neki az nagy átalakulás.

2016. 03. 11
 Palvin Barbara azzal próbálta csitítani a súlya körül kialakult internetes háborút, hogy nem fiatal már, 22 évesen pedig értelemszerűen nem úgy néz ki, mint tiniként. Nyilván ez még nem az a kor, amikor a ráncok megjelennek az ember arcán, jól bizonyítják ezt a Párizsban, a Dolce & Gabbana partiján készült képek is. Aki ezeket a combokat elnézve azt tudja mondani, hogy Palvin nem előnyére változott, annak mindenképpen szemészeti rutinellenőrzést javaslunk.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...