Olvadoznak a rajongók Hargitai Bea cuki kisfiától

Hargitai Bea cuki képeket posztolt kisfiáról, Jason-ről.

2017. 01. 11
Tovább
A modell számtalan sikerére lehet büszke, többek között már benne volt a magyar nyuszis magazinban is, 2001-ben pedig Magyarország legfiatalabb playmate–je volt Nánási Pál fotóival. Hargitai Bea nemzetközi karrierje 2002-ben indult be, képei megjárták az amerikai nyuszis magazint is. Most viszont nem testére büszke, hanem gyermekére, akinek 2015 májusában adott életet. Bea friss képein Jason pózol fekete szemüvegében, valamint a tükör előtt is cuki képeket fotózott a még mindig csinos anyuka.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...