Meleg öregember lett Arnold Schwarzeneggerből

Izgalmas képek szivárogtak ki következő filmjének forgatásáról.

2016. 08. 13
A 69 éves Arnold Schwarzenegger még mindig majd kicsattan az energiától, nem meglepő, hogy továbbra is szívesen vállal el egy-egy izgalmasabb szerepet. Jelenleg éppen a színészből rendezővé avanzsált Taram Killam első, Why We Killing Gunther című filmjén dolgozik, ahol egy olyan veterán bérgyilkost alakít, akit egy egész csapat próbál eltenni láb alól. Valljuk be, egészen jól áll a napszemüveg és a szivar a korosodó Terminátornak.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
 

3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...