Liptai Claudia a rajongók nyomására megutatta cuki kisbabáját

Liptai Claudia eddig csak részleteket közölt a második gyermekéről, most viszont egész sokat mutató képekkel látta el rajongóit.

2017. 01. 10
Tovább
Az ismert műsorvezető októberben hozta világra kisfiát Marcellt, azóta pedig tudatosan kerüli a nyilvánosságot. A babáról nem sok képet láthattunk eddig, csupán részleteket közölt a gondos anyuka. Mivel Claudia követői eléggé berágtak emiatt, a műsorvezető engedett a nyomásnak és megmutatta kisbabáját teljes életnagyságban. A kép alá pedig ezt írta: "Egy kis napfényes kiruccanás a 10 hetes Marcipánnal. Ja és boldog névnapot kisfiam!

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...