Licitálni lehet a 18 éves bombázó szüzességére

A pénzből szülei lakását mentené meg és egyetemi tanulmányait finanszírozná.

2016. 12. 01
Tovább
 Egy brit lap fedezte fel Aleexandra Khefren hirdetését, aki beállt a szüzességüket áruló fiatalok sorába. A vélhetően európai, 18 éves lány kilakoltatás előtt álló szüleit szeretné ezzel megmenteni, a maradék pénzt pedig egyetemi tanulmányaira fordítaná. Az ötletet egyébként a Tisztességtelen ajánlat című filmből merítő Aleexandra alaposan áttanulmányozta az internetet, így 300 millió forint körüli összeget remél a licit győztesétől.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...