Kicsinálta a sok plasztika a Dallas egykori bombázóját

Victoria Principal arcával ma már gyerekeket lehetne ijesztgetni.

2016. 05. 20
 Pamela a Dallasban maga volt a megtestesült csábító, aki számos konfliktust robbantott ki a szereplők között. A karakter alakítójának magánélete hasonlóan izgalmasan alakult, többek között Frank Sinatra és Anthony Perkins karjaiban is kereste a boldogságot. Második férje egy plasztikai sebész volt, aki komolyan felelősség tehető a képeken látható állapotért, a 66 éves színésznő arca a sok műtéttől mára ugyanis teljesen eltorzult.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
 

3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...