Jennifer Lopez bugyi nélkül mulatott születésnapján

Jennifer Lopez ismét megbotránkoztatta a rajongóit.

2015. 10. 06
Nemrég töltötte be ugyanis negyvenhatodik életévét, amit állati szexi rucival ünnepelt. A biztosítékot nem a ruha csapta ki, ugyanis az egyedi kollekcióban készült alkotáshoz Jennifer kisasszony nem vett fel bugyit.
Egyedi szabás és kialakítás Lopez kisasszonyra tervezve. Bugyi nem kell ide
Sokan még most is csak 25-nek nézik
Egy korábbi alkalom de már itt sem szerette a bugyikat
A bugyi nélküli viselet nem a véletlen műve volt, és nem is feledékeny a sztárénekes, a ruha megdöbbentő szabása miatt lehetett megúszni a fehérnemű viselését. A színésznő bár már elmúlt 40 éves, a képek alapján ez egyáltalán nem látszik rajta, sokan 25-30 év közé tippelnék.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
 

3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...