Izgató képek kerültek elő Harry Herceg barátnőjéről is

Látszólag egyre komolyabbá válik Harry herceg és az amerikai Meghan Markle kapcsolata, ilyenkor pedig még kellemetlenebb egy kipattanó botrány.

2017. 01. 07
Tovább
A bulvársajtó nem rég megszellőztette, hogy a herceg barátnőjéről szexi fotók készültek egykor. A fényképeket egészen pontosan még 2003-ban készítették el, amikor Meghan a Suits című sorozat közismert sztárja volt. A kifejezetten szexinek nevezhető képeket a galériánkban is meg lehet nézni. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon a leendő após (Károly) mit gondol ezekről a kihívó fotókról.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

3 friss cikk
 
 
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...