Gwyneth Paltrow eszméletlen fenekét fotózták

Gwyneth Paltrow már nem mai csirke, de egy reklámfotózáson ennek ellenkezőjét bizonyította.

2016. 02. 13
Az amerikai sztár mindent megtesz azért hogy formában maradjon és továbbra is reklámfotózásokon vehessen részt. Legutóbb egy ilyen fotózásra hívták meg, ahol fehérneműs képek is készültek Paltrow kisasszonyról. A képeket elnézve irigykedhetünk, bárki szeretne ilyen feszes popsit ebben a korban. Ezt persze Gwyneth nem egyedül érte el, a sztáredzőként is ismert Tracy Anderson hozta a hírességet ilyen formában, nem kevés pénzért cserébe. Nektek tetszik a feneke?

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...