Furcsa sztárpárok: ahol a férfi a nő fia is lehetne

A szerelem nem ismer határokat, mondják, ezek a hírességek pedig bizonyítják is.

2016. 06. 28
 A nagy korkülönbség a szerelemben nem akadály, még az igazi sztároknak sem, akik pedig az állandó reflektorfény miatt még több támadásra számíthatnak. Válogatásunk rögtön az Oscar-díjas Geena Davisszel indít, akinek párja egy 15 évvel fiatalabb plasztikai sebész, Reza Jarrahyre. Nem teketóriázik az ötvenes Robin Wright sem, aki szintén 15 évet ver Ben Fosterre, és akkor Jennifer Lopezt és a 17 évvel ifjabb táncosfiújának kapcsolatát még meg sem említettük.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
 

3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...