Elképesztően cuki Gyurta Daniék első szerelmes fotója

Sokáig kellett várni rá, de végre közös képet posztolt Cserpes Laurával.

2016. 12. 30
Tovább
 Az eredménytelen olimpia után legalább a szerelem rátalált kiváló sportolónkra, Gyurta Dánielre. A világbajnokságot is kihagyó úszó újdonsült kedvese, Cserpes Laura nemrég már tanúbizonyságot tett pasija iránti feltétlen bizalmáról. Ezúttal azonban emelte a tétet a párocska, s rajongóik végre közös fotókon láthatják őket, reméljük, lesz még bőven alkalmunk gyönyörködni a sikeres és boldog fiatalokban. Addig is következzen még pár kép a csinos Lauráról is.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

3 friss cikk
 
 
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...