Botrányos, Kate Moss új pasija alig múlt 18

A srác épphogy befejezte a középiskolát, máris a 42 éves modell karjaiban kötött ki.

2016. 06. 05
 Talán minden tinédzser arról álmodik, hogy valamikor egy gyönyörű modell lesz a barátnője, mégsem tudjuk normálisnak nevezni, amit Kate Moss művel. Az élete során állítólag legalább 50 híres férfit elfogyasztó 42 éves asszony újabban egy gazdag családból származó, a középiskolát most befejező sráccal randizik. A 18 éves Jake Curtis apja és anyja már születése előtt Kate jó barátai voltak, ám egyikőjük sem ellenzi ezt a furcsa kapcsolatot.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...