Ashton Kutcher nejének pocakjában két baba is lehet?

Ashton Kutcher szépséges párja második gyermeküket várja, de az interneten javában mennek a találgatások.

2016. 09. 18
 Mila Kunis és Ashton Kutcher egyike azon hollywoodi sztárpároknak, akik a lehető legkevesebbet mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ez annyira jól megy nekik, hogy 2014-ben született gyermeküket, Wyatt Isabelle-t sokáig senki sem ismerte legszűkebb baráti körükön kívül. Nemrégv viszont kiderült,hogy úton van a trónkövetelő, szerencsére kerekedő pocakját már nem rejtegeti ennyire a csinos anyuka. Sokak szerint két bébi is lakik abba a pocakba.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...