Aleska szexi fotókkal köszöntötte az újévet

Az egykori felnőttfilmes szerint a boldogságot önmagunkban kell keresni.

2017. 01. 03
Tovább
 Az egy ideje már légtornászi babérokra törő Sáfrány Emese közösségi médiás jelenlétét is alaposan felturbózta 2016-ban. Az Aleska művésznéven ismert hölgy bájait is gyakran beveti, hogy újabb rajongókat szerezzen, akiket aztán magvas gondolatokkal próbál terelgetni az élet rögös útjain. Az elmúlt év végéből mi most inkább csak a fentebb látható fehérneműs fotót ragadnánk ki, bár azt mindenképpen a javára írjuk, hogy Coelho helyett egy John Locke idézetet választott mellé.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

3 friss cikk
 
 
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...