A tinilányok bálványa bevallotta, hogy meleg

Sok női szívet törhetett össze bejelentésével a 27 éves színész.

2016. 05. 07
Újabb amerikai hiresség comingoutja rázta meg a nyilvánosságot. A 27 éves Colton Haynes egy hetilapnak adott interjújában vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik, ám sokat töprengett, mielőtt előállt volna a bejelentéssel. A jóképű színészt a hazai nézők elsősorban a CSI: Miami, a Farkasbőrben és a Zöld íjász című sorozatokból ismerhetik, de volt néhány kisebb filmszerepe is. Reméljük, hölgyrajongói azért továbbra is kitartanak mellette.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...