A fotós leretusálta Bruce Willis lányának gigantikus állát

Rumer Willisnek nem tetszett, hogy eltüntették jellegzetes állát.

2016. 05. 05
Egyre több botrány miatt robban ki mostanában a túlságosan erősen retusált képek miatt, most éppen Bruce Willis és Demi Moore lányát sikerült kiakasztani. Rumer Willis saját maga biztatja ismerőseit és követőit, hogy töröljék mindenhonnan legújabb fotóit, azokról ugyanis Photoshop segítségével gyakorlatilag eltüntették a jellegzetes, kissé nagy állát. Szerinte ő úgy szép, ahogy van, s a nőknek bizony fel kell lépniük a valóság elkendőzése ellen.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Király Viktort gyermekkori képeivel köszöntötte fel testvére
Sztárvilág

Király Viktor egyre jobb pasi, szülinapja alkalmából érdekes meglepetést is kapott. 33. életévét is betöltötte a szívdöglesztő Király Viktor.

Sarka Kata megcsináltatta a kebleit?

Kata Facebook képe miatt elindultak a találgatások. Sarka Kata trendi képpel köszöntötte a tavaszt, kommentként pedig ennyit írt: "Szép napot mind...

Odáig vannak a rajongók Jessica Biel göndör kisfiától
Sztárvilág

Jessica Claire Biel anno harmincadik lett a Maxim magazin világ 100 legszexisebb nője összeállításában, így nem csoda a gyönyörű lurkó sem.

Dögösebb Lara Croft lett Angelina Jolie utódjából

Az új képek alapján Alicia Vikander tényleg szexi régésznő lesz.  A csontsovány Angelina Jolie csak irigykedhet, az új Lara Croft elég dögös lett,...