Megrázó fotók az EDDA frontemberéről

Az orvosi beavatkozás hosszabb és komplikáltabb lett a tervezettnél.

2016. 01. 17
Az Edda frontembere nemrég gyomor-bél hurut miatt került kórházba, az operáció pedig elkerülhetetlen volt. Az műtét sajnos a vártnál komplikáltabbnak bizonyult, összesen öt aranyércsomót kellett eltávolítani a testéből. Patakyról meglepő módon még a műtőben is készültek fotók, amint az erős fájdalomcsillapítóktól bódult állapotban fekszik. Nem tudjuk, miért adta közre a képeket, talán ezzel akarja megmutatni, hogy még 64 évesen is van ereje legyőzni a betegséget.

Kedvelj minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!
3 friss cikk
Képeken a bőnyi rendőrgyilkos letartóztatása
Bulvár

A TEK csapata kellett a bőnyi rendőrgyilkosság letartóztatásához. Ahogy az ismeretes 2016. október 26-án lövöldözés volt Bőnyben, ahol egy nyomoz...

Le akarták fogyasztani a szépségkirálynő, elmenekült inkább

Izland legszebb nőjét a szervezők túl kövérnek találták a fellépéshez. Arna Ýr Jónsdóttir fotóit elnézve egyetlen szó jut az ember eszébe: gyönyörű.

20 évig tartották pincében gyereküket az aggódó szülők
Bulvár

Elképesztő dolog történt az egykor 16 éves brazil fiatallal, most sem tudja feldoglozni szülei tettét. A brazil származású Armando de Andrade átla...

Galla Miklósra tört két rajongó, ruha nélkül fotózták le

Két nő tört rá a fellépéstől kimerült humoristára az öltözőben.  Két órán keresztül szórakoztatta a közönséges Pesterzsébeten Galla Miklós a napokban.